Actueel Beens in beeld

Dagelijks vinden er tal van in- en externe ontwikkelingen plaats rond Beens Groep. Om Beens in beeld te houden, brengen we u graag op de hoogte van de stappen die we zetten op de grens van land en water.

Samen bouwen aan kansen in Twente Samen bouwen aan kansen in Twente

Samen bouwen aan kansen in Twente

Afgelopen jaar hebben we met de combinatie Van Oord-Hakkers-Beens Groep (VOHB) het project Opwaardering Twentekanalen opgeleverd. Het project richtte zich op het verruimen van de Twentekanalen, om zo de havens van Almelo, Hengelo en Enschede beter bereikbaar te maken voor grotere schepen. Met de opbrengst van het verkochte hout willen we iets teruggeven aan de maatschappij. Daarom zijn er bij roeivereniging Amycus afgelopen vrijdag cheques uitgedeeld. In totaal is er € 25.000 gedoneerd aan 3 goede doelen: Ronald McDonald Kinderfonds, Stichting Natuurhus Almelo en Sociaal Twente.

Lees meer
Nieuwe samenstelling Raad van Advies

Nieuwe samenstelling Raad van Advies

Na 12 jaar zitting in de Raad van Advies hebben we gisteren Jan van Leeuwen bedankt voor zijn deskundigheid! Tegelijkertijd versterken we de Raad van Advies met de komst van Rudolph Snethlage. Een mooie aanwinst waarmee onze Raad van Bestuur weer is gesteld voor de toekomst.

Lees meer
Onze nieuwsbrief ligt weer op de mat!

Onze nieuwsbrief ligt weer op de mat!

Beens in Beeld 26 is weer verschenen. Lees het prachtige artikel over Circulair Depot Lelystad dat werk maakt van SROI, samen met Concern voor Werk. In het hart een verslag over de Praktijkgerichte verbetering bij SOK kademakers en op de pagina daarnaast een stuk over Voortvarend op weg naar duurzame oevers in Noord Holland. Op de achterpagina lees je over waterbouwconstructies van hoge kwaliteit voor de Marinehaven in IJmuiden.

Lees meer
Circulair Depot in Lelystad biedt ruimte voor duurzaamheidsambities Circulair Depot in Lelystad biedt ruimte voor duurzaamheidsambities

Circulair Depot in Lelystad biedt ruimte voor duurzaamheidsambities

Na een unieke verbouwing nam Beens Speciale Projecten onlangs haar Circulair Depot met gloednieuwe houtzagerij in Lelystad in gebruik. Wethouder Sjaak Kruis van de gemeente Lelystad en Karst-Jan Beens, Algemeen Directeur Beens Groep, openden met veel plezier het vernieuwde kantoor.

Lees meer
Constructies voor de waterbouw

Constructies voor de waterbouw

Een aantal jaren terug specialiseerde Beens Groep zich in het vervaardigen van (grote) staalwerken, te verwerken in eigen projecten. Inmiddels zijn er al diverse werkstukken onder NEN-EN 1090 normering van ontwerp tot uitvoering gerealiseerd, zoals afmeerpalen, remmingwerken, golfbrekers en ook wadpalen met markerings-/waarschuwingsinstallatie in het Waddengebied.

Lees meer
Beens Beweegt 2023

Beens Beweegt 2023

Afgelopen weekend stond in het teken van uitdaging en teambuilding, activiteit en gezelligheid tijdens een tweedaagse trip naar Monschau in Duitsland. Ook deze editie was weer een groot succes!

Lees meer
De bouw maakt het De bouw maakt het

De bouw maakt het

'De bouw maakt het!' is een televisieprogramma over de wereld van de bouw en infra. Het geeft een exclusief kijkje achter de hekken van bouwplaatsen waar trotse bouwers zoals Beens Groep te vinden zijn die werken aan het Nederland van de toekomst.

Lees meer
Kadeherstel Utrecht

Kadeherstel Utrecht

Gemeente Utrecht heeft Beens Groep geselecteerd voor de uitvoering van het herstel van de muren en kelders aan de Kromme Nieuwegracht, Drift en Plompetorengracht, vanaf heden tot en met 2027. Onlangs zetten programmamanager Eelko van den Boogaard en directeur Karst-Jan Beens hun handtekening.

Lees meer
De 25ste editie van Beens in Beeld

De 25ste editie van Beens in Beeld

Deze zomer verscheen onze nieuwsbrief, Beens in Beeld, waarin Henk-Jan Zoer, Fred Groot en Patrick Walter vertellen over het resultaat van zes jaar werk aan de Entree in Amsterdam. Roland Hendrikse en Harry Post zijn trots op de win-win aanpak van de oever aan de Oude Vaart bij Hasselt.

Lees meer
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie