Waarom Beens Groep Bekwaam, betrokken, betekenisvol

Wij zijn waterbouwers. Al 65 jaar lang. Meewerken aan betere vaarwegen en mens en achterland beschermen tegen het water; dat is wat ons drijft. Omdat we daar alle expertise en materieel voor in huis hebben, kunnen we oplossingen voor waterbouwkundige constructies en baggerwerken ontwikkelen, organiseren en realiseren. Zo dragen we bij aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van Nederland. Voor nu en voor de generatie na ons doen we dat volgens onze kernwaarden:

Bekwaam Onze mensen maken het verschil

Al 65 jaar is Beens Groep bekwaam in werken op de grens van land en water. En dat vakmanschap onderhouden we dagelijks met ervaren, deskundige en goed opgeleide medewerkers. Constructeurs, surveyers, omgevingsmanagers en kostprijsdeskundigen. Maar ook machinisten, schippers, heiers en lassers. Ze vormen slechts een greep van de specialisten die we in huis hebben. Zo gaan we met kennis van zaken samen met u op zoek naar de beste oplossingen, waarbij we gebruik maken van onze ruime vloot en specialistische materieel.

Bekwaam - Beens Groep Ervaren, deskundige en goed opgeleide medewerkers

Betrokken Samen hetzelfde doel nastreven

We zijn een familiebedrijf en dat zit diepgeworteld in ons dna. Bij de medewerkers van Beens Groep stroomt ‘geel bloed’ door de aderen en voelen we ons onderling verbonden. Zo’n band bouwen we ook graag met onze opdrachtgevers op. Want als we elkaars belangen kennen, kunnen we een gemeenschappelijk doel nastreven en tot een succesvolle samenwerking komen. Vanuit betrokkenheid herleiden we de vraag achter uw vraag en brengen we ons specialisme het liefst al in een vroeg stadium in. Zo kunnen we u maximaal, maar reëel adviseren bij uw keuzes.

Betrokken - Beens Groep Bertrouwensband - Beens Groep
Betekenisvol - Beens Groep

Betekenisvol Werken aan balans tussen land en water

Voor recreatie is kabbelend water meer dan welkom. Maar als kelders ermee vol staan, verfoeien we het. De balans tussen land en water lijkt in ons land ondertussen heel gewoon. Maar er heerst wel degelijk een constant gevecht tussen de elementen. Omdat water zonder menselijk ingrijpen vrijwel altijd de winnaar is, werken we vanuit onze drive om betekenisvol werk te doen mee om Nederland te beschermen tegen het water en om betere vaarwegen tot stand te brengen. Zowel voor onze generatie als die van de toekomst.

'Het materieel hebben wij speciaal ontwikkeld voor de beperkte ruimte' Peter van Oostrum, senior directievoerder Gemeente Utrecht

Expertise Onze onderscheidende kwaliteiten

Specialist in constructieve waterbouw, baggerwerk en binnenstedelijke kademuren word je niet van de één op de andere dag. De afgelopen 65 jaar hebben we ons dat vakmanschap eigen gemaakt en van generatie op generatie overgedragen. Als waterbouwers blijven we vooruitkijken om verdedigingswerken op te werpen tegen de stijgende zee- en rivierspiegel en om met baggerwerken de waterdoorstroom te borgen.

Dat vraagt om bekwaamheid, betrokkenheid en een drive om betekenisvol werk te doen. En om met mens en materieel het verschil te maken als het gaat om veilige, bereikbare en mooie werken in, op en aan het water. Daarbij kunnen we binnen onze organisatie terugvallen op een gevarieerde vloot aan eigen materieel en op een groot aantal interne diensten zoals:

  • Proces- en projectbeheersing
  • Survey
  • Monitoring en controle
  • Tekenaars en constructeurs
  • Constructiehal
  • Materieelbeheer
Kwaliteiten - Beens Groep Specialist in constructieve waterbouw - Beens Groep
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie