Onze nieuwsbrief ligt weer op de mat!

Beens in Beeld 26 is weer verschenen. Lees het prachtige artikel over Circulair Depot Lelystad dat werk maakt van SROI, samen met Concern voor Werk. In het hart een verslag over de Praktijkgerichte verbetering bij SOK kademakers en op de pagina daarnaast een stuk over Voortvarend op weg naar duurzame oevers in Noord Holland. Op de achterpagina lees je over waterbouwconstructies van hoge kwaliteit voor de Marinehaven in IJmuiden.

Download hier de digitale versie van Beens in Beeld 26


In Beens in Beeld vertellen onze mensen hoe de werken verlopen en welke uitdagingen zij hebben getrotseerd. Ook onze opdrachtgevers zijn bereid om hun ervaringen te delen. Kortom, Beens in Beeld laat u het echte verhaal zien. Wilt u op de hoogte blijven en Beens in Beeld thuis ontvangen? Mail ons dan uw naam en postadres o.v.v. 'Beens in Beeld'.

Stuur een bericht naar info@beensgroep.nl

 Hier kunt u alle voorgaande edities van 'Beens in Beeld' online raadplegen.

Meer actueel

Waar dijken en omwonenden elkaar raken, moet je maatwerk leveren!

Waar dijken en omwonenden elkaar raken, moet je maatwerk leveren!

Project dijkverzwaring Starnmeer in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

Lees meer
DUIK OP 8 JUNI IN DE WERELD VAN BEENS TIJDENS DE DAG VAN DE BOUW

DUIK OP 8 JUNI IN DE WERELD VAN BEENS TIJDENS DE DAG VAN DE BOUW

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de zeventiende Dag van de Bouw plaats. Bouw- en infrabedrijven stellen op die dag met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlandse publiek. In samenwerking met de gemeente Utrecht en Gebr. de Leeuw B.V. neemt ook Beens Groep deel. We verwelkomen u van 10.00 tot 15.00 uur aan de Oudegracht 167 en de Kromme Nieuwegracht in Utrecht. Daar vertellen en tonen we je alles over ons herstelwerk aan de eeuwenoude Utrechtse grachten.

Lees meer
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie