Onze nieuwsbrief ligt weer op de mat!

Beens in Beeld 26 is weer verschenen. Lees het prachtige artikel over Circulair Depot Lelystad dat werk maakt van SROI, samen met Concern voor Werk. In het hart een verslag over de Praktijkgerichte verbetering bij SOK kademakers en op de pagina daarnaast een stuk over Voortvarend op weg naar duurzame oevers in Noord Holland. Op de achterpagina lees je over waterbouwconstructies van hoge kwaliteit voor de Marinehaven in IJmuiden.

Download hier de digitale versie van Beens in Beeld 26


In Beens in Beeld vertellen onze mensen hoe de werken verlopen en welke uitdagingen zij hebben getrotseerd. Ook onze opdrachtgevers zijn bereid om hun ervaringen te delen. Kortom, Beens in Beeld laat u het echte verhaal zien. Wilt u op de hoogte blijven en Beens in Beeld thuis ontvangen? Mail ons dan uw naam en postadres o.v.v. 'Beens in Beeld'.

Stuur een bericht naar info@beensgroep.nl

 Hier kunt u alle voorgaande edities van 'Beens in Beeld' online raadplegen.

Meer actueel

Samen bouwen aan kansen in Twente

Samen bouwen aan kansen in Twente

Afgelopen jaar hebben we met de combinatie Van Oord-Hakkers-Beens Groep (VOHB) het project Opwaardering Twentekanalen opgeleverd. Het project richtte zich op het verruimen van de Twentekanalen, om zo de havens van Almelo, Hengelo en Enschede beter bereikbaar te maken voor grotere schepen. Met de opbrengst van het verkochte hout willen we iets teruggeven aan de maatschappij. Daarom zijn er bij roeivereniging Amycus afgelopen vrijdag cheques uitgedeeld. In totaal is er € 25.000 gedoneerd aan 3 goede doelen: Ronald McDonald Kinderfonds, Stichting Natuurhus Almelo en Sociaal Twente.

Lees meer
Nieuwe samenstelling Raad van Advies

Nieuwe samenstelling Raad van Advies

Na 12 jaar zitting in de Raad van Advies hebben we gisteren Jan van Leeuwen bedankt voor zijn deskundigheid! Tegelijkertijd versterken we de Raad van Advies met de komst van Rudolph Snethlage. Een mooie aanwinst waarmee onze Raad van Bestuur weer is gesteld voor de toekomst.

Lees meer
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie