Constructies voor de waterbouw

Een aantal jaren terug specialiseerde Beens Groep zich in het vervaardigen van (grote) staalwerken, te verwerken in eigen projecten. Inmiddels zijn er al diverse werkstukken onder NEN-EN 1090 normering van ontwerp tot uitvoering gerealiseerd, zoals afmeerpalen, remmingwerken, golfbrekers en ook wadpalen met markerings-/waarschuwingsinstallatie in het Waddengebied.

Op dit moment wordt in de constructiehal een afmeervoorziening voor Rijksvastgoedbedrijf samengesteld. Dit zijn pontons van 30x5 meter voor schepen van de Noordzee-klasse, welke eind dit jaar aan eveneens in eigen huis geproduceerde afmeerpalen in Den Helder zullen liggen.

Meer actueel

Circulair Depot in Lelystad biedt ruimte voor duurzaamheidsambities

Circulair Depot in Lelystad biedt ruimte voor duurzaamheidsambities

Na een unieke verbouwing nam Beens Speciale Projecten onlangs haar Circulair Depot met gloednieuwe houtzagerij in Lelystad in gebruik. Wethouder Sjaak Kruis van de gemeente Lelystad en Karst-Jan Beens, Algemeen Directeur Beens Groep, openden met veel plezier het vernieuwde kantoor.

Lees meer
Beens Beweegt 2023

Beens Beweegt 2023

Afgelopen weekend stond in het teken van uitdaging en teambuilding, activiteit en gezelligheid tijdens een tweedaagse trip naar Monschau in Duitsland. Ook deze editie was weer een groot succes!

Lees meer
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie