Open Banendag Verleg je grens tussen land en water!

Van zelf op een kraan draaien tot eigenhandig constructielassen. En van CAD-tekeningen maken tot kostprijs berekenen. Of je nou een doener of een denker bent, jij kunt op zaterdag 26 juni tussen 10.00 en 15.00 uur jouw hart ophalen tijdens onze Open Banendag. Als familiebedrijf uit Genemuiden zetten we de poort open voor iedereen die wil ontdekken hoe het is om te werken bij een vakkundig waterbouwbedrijf. Verleg je grens tussen land en water!

  • Ervaar onze werkzaamheden
  • Ontdek onze vacatures
  • Stel al je vragen

Kijken, luisteren, ervaren (Water)bouw jij binnenkort met ons mee?

‘(Water)bouw aan jouw carrière’ is het centrale thema van onze Open Banendag. Of je nou een ervaren vakman bent, een jongere die nog een richting moet kiezen of iemand die een carrièreswitch overweegt, je bent van harte welkom om in een informele sfeer te onderzoeken of de uitdaging die jij zoekt bij Beens Groep ligt. Kom kijken, luisteren en ervaren. We maken graag kennis met jou!

Ervaar onze werkzaamheden

Alle activiteiten van Beens Groep komen via een coronaproof eenrichtingsroute door ons kantoor, werkplaats en terrein voorbij. Doeners mogen bijvoorbeeld onder begeleiding een kade bouwen, kraan bedienen of lastoorts ter hand te nemen. Denkers worden o.a. uitgedaagd CAD-tekeningen of kostprijsberekeningen te maken.

Ontdek onze vacatures

We zoeken versterking en bieden je vacatures voor zowel bouwplaats- als kantoorpersoneel. Daarbij gaat het om uitvoerende functies als heier, lasser, grondwerker en machinist, maar ook om voorbereidende rollen als calculator, coördinator en werkvoorbereider.

Stel al je vragen

Onderweg is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan onze medewerkers, misschien wel jouw toekomstige collega’s. Zij tonen al jarenlang hun vakmanschap op de grens van land en water en vertellen je graag alles over ons bedrijf, hun werkzaamheden en de openstaande vacatures.

Alle praktische informatie op een rijtje!

We houden het graag zo laagdrempelig mogelijk, dus vooraf inschrijven is niet nodig. Bij binnenkomst noteren we je gegevens wel. Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook vanwege de nog geldende covid-richtlijnen van het RIVM. Uiteraard nemen we alle maatregelen rond corona in acht. We houden ons aan de 1,5 meter afstand, mondkapjes en handgel liggen klaar en ook de looproute bestaat uit eenrichtingsverkeer.

Vrije inloop

Kom tussen 10.00 en 15.00 uur wanneer het jou uitkomt!

Parkeren

Parkeer op het terrein van Riezebos Constructie tegenover ons!

Broodje Beensham

Koffie, fris en een broodje Beensham staan voor je klaar!

Werken bij Beens Groep Het bevalt Jari, Marien en Richard uitstekend!

Werken bij Beens Groep

Jari Hoorn, kraanmachinist Beens Groep

“Ik kom door het hele land. Daardoor ervaar ik tijdens mijn werkdagen enorm veel vrijheid.”

Werken bij Beens Groep

Marien Altena, waterbouwer Beens Groep

“Ik ben er trots op dat ik met mijn werk Nederland help te beschermen tegen het water.”

Werken bij Beens Groep

Richard de Boer, projectcoördinator Beens Groep

“Door de goede band met mijn collega’s komen we samen tot de realisatie van mooie projecten.”

arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie