Vacature Projectleider waterbouw / baggeren

 • Landelijk
 • Baggerwerk

Heb je ervaring als projectleider in de waterbouw / bagger? En zet jij als geboren leider een heel team in z'n kracht? Welkom bij Beens Dredging!

Werkzaamheden

Als projectleider bij Beens Dredging ben je van tender tot en met oplevering betrokken bij onze projecten. Je werkt dan ook nauw samen met het hele team, in de realisatie én op het bedrijfsbureau. Als projectleider leg je verantwoording af aan de bedrijfsleider. Van de Westerschelde tot het Wad, heel Nederland is jouw werkgebied. Jouw werkzaamheden zijn als volgt samen te vatten:

 • Technisch input leveren tijdens de tender- en voorbereidingsfase van projecten;
 • Verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van bagger-, kust en oeverwerken (contractvormen o.a. RAW, UAV-GC en BVP);
 • Aansturen van projectteam(s) bestaande uit o.a. werkvoorbereider(s) en uitvoerder(s);
 • In samenwerking met de uitvoerder opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning en inzet van juiste personeel en materieel;
 • Verantwoordelijk voor financieel resultaat van projecten en verzorgen van bijbehorende rappportage;
 • Optreden als contactpersoon richting de opdrachtgever en zelfstandig behandelen van contractuele zaken’, dit in samenspraak met de bedrijfsleider.

Functie-eisen

 • Afgeronde studie HBO civiele techniek of watermanagement;
 • Aantal jaren relevante ervaring in bagger- en waterbouwkundige projecten;
 • Kennis van en ervaring met UAV-GC systematiek. 

   Over Beens Groep Bekwaam, betrokken en betekenisvol

   Bij Beens Groep zijn we waterbouwers. Al ruim 60 jaar lang. Vanuit onze kernwaarden werken we bekwaam, betrokken en betekenisvol aan betere vaarwegen en aan de bescherming van mens en achterland tegen het water. Omdat we daar alle expertise en materieel voor in huis hebben, kunnen we oplossingen voor waterbouwkundige constructies en baggerwerken ontwikkelen, organiseren en realiseren. Zo dragen we bij aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van Nederland. Voor nu en voor de generatie na ons.

   Monitoring en controle - Beens Groep Waterbouwprojecten - Beens Groep

   De sollicitatieprocedure Inzicht in wat komen gaat

   1. Solliciteren
   2. Telefonisch contact
   3. 1e kennismaking
   4. 2e kennismaking
   5. Arbeidsvoor-
    waardengesprek
   6. Welkom bij
    de familie!

   Een assessment en/of meeloopdag kan onderdeel van de procedure zijn.

   Interesse? Solliciteer direct!

   Een ogenblik geduld…

   Nog vragen? Gerard Cornelis helpt je aan de antwoorden

   Spreekt de vacature je aan en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Gerard Cornelis van de afdeling HR. Hij heeft antwoord op al je vragen en helpt je graag verder.

   Beens Groep Beens Groep
   arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie