Vacature Tender manager

 • Schagen
 • Baggerwerk

Ben jij technisch én commercieel? En heb je de nodige tender-ervaring binnen de bagger en/of constructieve waterbouw? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Als tender manager sta je aan de basis van onze projecten in de waterbouw/bagger en constructieve waterbouw óf een combinatie van beide. Gedurende de tenderfase ben jij verantwoordelijk voor het proces van de aanbesteding tot inschrijving. Jij zorgt met jouw team voor een kwalitatief sterke inschrijving. En omdat de prijs ook één van de onderdelen is van jouw inschrijving, werk je nauw samen met calculatie. Waar nodig, is het voor jou ook geen punt om zelf een calculatie uit te voeren.

Functie-eisen

Onze tender manager heeft een sterke winnaarsmentaliteit, maar winnen doe je bij Beens Groep niet alleen. Daarom ben je sterk in samenwerken, enthousiasmeren en delegeren. Verder vragen wij van onze tender manager:

 • HBO- werk- en denkniveau in de richting van waterbouw;
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van termen als SOK, UAV-GC, BRL7000, EMVI, etc.

Wij bieden

 • Een uitdaging in een familiebedrijf met een jong maar professioneel team;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van leeftijd en ervaring en conform Cao Bouw & Infra;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Over Beens Groep Bekwaam, betrokken en betekenisvol

Bij Beens Groep zijn we waterbouwers. Al ruim 60 jaar lang. Vanuit onze kernwaarden werken we bekwaam, betrokken en betekenisvol aan betere vaarwegen en aan de bescherming van mens en achterland tegen het water. Omdat we daar alle expertise en materieel voor in huis hebben, kunnen we oplossingen voor waterbouwkundige constructies en baggerwerken ontwikkelen, organiseren en realiseren. Zo dragen we bij aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van Nederland. Voor nu en voor de generatie na ons.

Monitoring en controle - Beens Groep Waterbouwprojecten - Beens Groep

De sollicitatieprocedure Inzicht in wat komen gaat

 1. Solliciteren
 2. Telefonisch contact
 3. 1e kennismaking
 4. 2e kennismaking
 5. Arbeidsvoor-
  waardengesprek
 6. Welkom bij
  de familie!

Een assessment en/of meeloopdag kan onderdeel van de procedure zijn.

Interesse? Solliciteer direct!

Een ogenblik geduld…

Nog vragen? Gerard Cornelis helpt je aan de antwoorden

Spreekt de vacature je aan en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Gerard Cornelis van de afdeling HR. Hij heeft antwoord op al je vragen en helpt je graag verder.

Beens Groep Beens Groep
arrows-right betekenisvol betrokken bekwaam eerste-kennismaking facebook gesprek linkedin mail plaats solliciteren soort-werk telefoon tweede-kennismaking whatsapp welkom-bij-de-familie