• Dankzij de slagvaardige aanpak van Beens Groep beschikken we nu over moderne aanmeer- en losvoorzieningen.

   

  Agrifirm Feed en Beens Groep

  Gerrit Vlieger, Bouwkundig projectmanager van Agrifirm Feed

 • Beens Groep is daadkrachtig en doelgericht te werk gegaan

   

  Waterschap Hunze en Aa’s en Beens Groep

  Sjouke Hoekstra, projectleider van Waterschap Hunze en Aa’s

 • Beens Groep kwam bij de openbare aanbesteding als beste uit de bus. We kennen ze van eerdere projecten en wisten dat het met de kwaliteit wel goed zou zitten.

  Provincie Zuid-Holland en Beens Groep

  Patrice Nederhorst, projectleider Provincie Zuid-Holland

 • Beens Groep heeft niet alleen erg gemotiveerde vakmensen, ze denken ook actief mee!

  Theo Pouw Groep en Beens Groep

  Nico Meirink, Theo Pouw Groep Lelystad

 • Beschermingsmiddelen zijn tijdens de uitvoering van het werk een must. Kijken we naar het omgevings management, dan is Beens Groep een geweldige partij. Het materieel is te allen tijde tiptop in orde.

  Provincie Noord-Holland en Beens groep

  Rob Voogt, provincie Noord-Holland

 • Beens Groep heeft ons het ontwerpproces uit handen genomen en ons hiermee ontzorgd. De betrouwbare uitstraling die ze hebben, hebben
  ze volledig waargemaakt.

  Argos Energies en Beens Groep

  Jos Arns, Projectcoördinator bij Argos Energies

 • Het materieel voor de Oudegracht in Utrecht is speciaal ontwikkeld voor de beperkte ruimte. Beens Groep komt met ideeën om de uitvoeringstijd te verkorten

  Gemeente Utrecht en Beens Groep

  Peter van Oostrum, senior directievoerder gemeente Utrecht

 • De mensen van Beens Groep zijn heel toegankelijk. Ze blijven meedenken en oplossingen aandragen.

  Beens Groep en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

  Iris van Erp, projectleider HHNK

 • De aanbieding van Beens Groep bleek marktconform. Maar toen we de oplossingen nader gingen bekijken, bleek die van Beens Groep met kop en schouders boven de andere uit te steken.

  Salland Olie en Beens Groep

  Peter Groen, directeur Salland Olie

 • We hebben ze leren kennen als een club goeie mensen. Ze zien mogelijkheden, maken de juiste technische keuzes en zijn sterk in de uitvoering.

  Gemeente Zwolle en Beens Groep

  Egbert Harink, directievoerder van de gemeente Zwolle

Stop

Onze meerwaarde

Werken met Beens Groep betekent kiezen voor transparantie. We noemen de zaken bij de naam, betrekken u bij onze keuzes en kunnen elke letter in onze aanbieding toelichten en verantwoorden. Wilt u maximaal gebruikmaken van onze kennis en ervaring? Dan doet u er goed aan om ons vanaf het begin bij uw project te betrekken. We kunnen dan al in een vroeg stadium meedenken en de oplossingen naar voren brengen die kenmerkend zijn voor Beens. Slim en kostentechnisch interessant.

Wat doen we voor u

Ruim vijftig jaar ervaring heeft ons geleerd dat deze werken vragen om creativiteit en vakmanschap. Daarom begint elke opdracht bij ons met een grondige inventarisatie. Pas als alles volstrekt helder is, gaan we op zoek naar de oplossing die voor u het gunstigste is. Soms is deze verrassend eenvoudig. Een andere keer komt er veel bij kijken. Een ding is zeker. Bij Beens Groep bent u zeker van de meest effectieve oplossing.

Aangenaam kennis te maken

Kennismaken met Beens Groep kan het beste tijdens een uitstapje naar de Nederlandse vaarwegen. Beens Groep is een uitstekende partij als het gaat om het aanleggen van grote havens, kadeconstructies, bestortingswerken, aanleg- en afmeervoorzieningen maar ook onderhoudswerken aan sluizen of remmingswerken behoren tot de werkzaamheden.